притисни ентер »

Оваа сезона во машката мода доминанта е кафената боја
Оваа сезона во машката мода доминанта е кафената боја

Оваа сезона во машката мода доминанта е кафената боја

Оваа сезона модните дизајнери од Париз, Милано и Њујорк, препорачуваат машките костуми да бидат во поинакви тонови. Богати земјени тонови, полека но сигурно ја заменуваат црната боја која владееше досега. Денес решивме да се потсетиме на важноста на кафената боја во стајлингот на современиот маж. На времето оваа боја не била многу омилена кај градските