притисни ентер »

Вистински „Црн петок“: Поради погрешна цена фирма изгуби 11 милиони евра
Вистински „Црн петок“: Поради погрешна цена фирма изгуби 11 милиони евра

Вистински „Црн петок“: Поради погрешна цена фирма изгуби 11 милиони евра

„Иновативниот гаџет“ за масирање и нега на лице „УФО смарт маскинг дивајс“ за тие два часа бил продаван за само 9,99 долари наместо 279 долари. Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок”. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Тие дознаа како е да изгубиш 11  милиони долари  поради..

Тие дознаа како е да изгубиш 11 милиони долари поради..

Денеска од страна на Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО  беше објавено дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата

Погрешна цена: Компанија за два часа загуби 11 милиони долари

Погрешна цена: Компанија за два часа загуби 11 милиони долари

Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата. Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок”

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Грешка која ги чинеше 11 милиони долари: Шведска компанија ја утна работата на „Црн петок““

Грешка која ги чинеше 11 милиони долари: Шведска компанија ја утна работата на „Црн петок““

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Поради грешка, фирма во Шведска изгуби 11 милиони евра

Поради грешка, фирма во Шведска изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведска фирма поради грешка за два часа изгуби 11 милиони евра

Шведската компанија за нега и убавина ФОРЕО соопшти денеска дека изгубила речиси 11 милиони долари поради погрешно наведена цена во системот за онлајн купување на „Црн петок“. Шведска фирма информираше дека сите купувачи ќе ги добијат производите по пониската, погрешна цена, која на 29 ноември два часа беше истакната на веб страницата на компанијата