притисни ентер »

Најпосакуван избор за ова лето – новиот Порше 911 Кабрио
Најпосакуван избор за ова лето – новиот Порше 911 Кабрио

Најпосакуван избор за ова лето – новиот Порше 911 Кабрио

Отворената изведба ги воодушеви приврзаниците на најпопуларниот спортски автомобил уште од 1981 година, кога беше претставен првиот концепт на овој модел. Традицијата продолжува , па и по најавата на новиот модел , дојде и кабрио верзијата. Мекиот покрив е со додаток на магнезиум , така што се спречува надувувањето при големи брзини. За само 12 секунди