притисни ентер »

Луксузен „див“ хотел на Нов Зеланд
Луксузен „див“ хотел на Нов Зеланд

Луксузен „див“ хотел на Нов Зеланд

Најновото префинето одморалиште на Нов Зеланд, хотелот Линдис, сместен во Ахурири Долината, претставува одличен пример на „див“ луксуз. По 2,5-часовно возење од Квинстаун и исто толку долго уживање во пејзажите на дивината, се стигнува до хотелот, кој заедно со целото земјиште зафаќа површина од 2.500 хектари, и се наоѓа на самиот раб од националниот