притисни ентер »

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти
ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата, македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х отвора свое школо за визуелни ефекти со содржини дизајнирани според последните барања и очекувања на светскиот пазар. Според Миливоје Ѓорѓевиќ, ко-основач на ФХ3Х, динамиката со која се зголемуваат критериумите за квалитет

ФХЗХ отвора школо за визуелни ефекти

ФХЗХ отвора школо за визуелни ефекти

Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата, македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х отвора свое школо за визуелни ефекти со содржини дизајнирани според последните барања и очекувања на светскиот пазар. Според Миливоје Ѓорѓевиќ, ко-основач на ФХ3Х, динамиката со која се зголемуваат критериумите за квалитет

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата, македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х отвора свое школо за визуелни ефекти со содржини дизајнирани според последните барања и очекувања на светскиот пазар. Според Миливоје Ѓорѓевиќ, ко-основач на ФХ3Х, динамиката со која се зголемуваат критериумите за квалитет

„Годзила“ ветува достојно враќање на кралот

„Годзила“ ветува достојно враќање на кралот

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти „Фх3х“ учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на најновото издание на 65-годишната франшиза за познатото чудовиште Годзила, односно на филмот „Годзила: Кралот на чудовиштата“, чија премиера е закажана на 30 мај во киното „Синеплекс“ Франшизата за најпознатото јапонско чудовиште што првпат

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата, македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х отвора свое школо за визуелни ефекти со содржини дизајнирани според последните барања и очекувања на светскиот пазар. Скопје, 17 мај 2019 (МИА) – Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата,

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

ФХ3Х отвора школо за визуелни ефекти

Заради сопствени потреби на кадар со очекуван висок квалитет во работата, македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х отвора свое школо за визуелни ефекти со содржини дизајнирани според последните барања и очекувања на светскиот пазар. Според Миливоје Ѓорѓевиќ, ко-основач на ФХ3Х, динамиката со која се зголемуваат критериумите за квалитет

ФХ3Х дел од визуелните ефекти на Годзила

ФХ3Х дел од визуелните ефекти на Годзила

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х, учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на најновото издание на 65-годишната франшиза за познатото чудовиште Годзила, чие премиерно прикажување во земјава се очекува на крајот на мај месец. Франшизата за најпознатото јапонско чудовиште кое прв пат се појави на екраните во 1954 година,

ФХ3Х дел од визуелните ефекти на Годзила

ФХ3Х дел од визуелните ефекти на Годзила

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х, учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на најновото издание на 65-годишната франшиза за познатото чудовиште Годзила, чие премиерно прикажување во земјава се очекува на крајот на мај месец. Франшизата за најпознатото јапонско чудовиште кое прв пат се појави на екраните во 1954 година,