притисни ентер »

Три босански партии формира „патриотски блок“
Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“ и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот социјалдемократски

Босна доби „патриотски фронт“, се залагаат за она за што се противат босанските Срби

Босна доби „патриотски фронт“, се залагаат за она за што се противат босанските Срби

Три босански партии формираа „патриотски блок”. Тие денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок” и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот

Три босански партии формира „патриотски блок”

Три босански партии формира „патриотски блок”

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок” и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот социјалдемократски

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“ и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот социјалдемократски

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“ и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот социјалдемократски

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“ и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Заедничката изјава ја потпишаа бошњачката националистичка Партија за демократска акција (СДА) на Бакир Изетбеговиќ, мултиетничкиот социјалдемократски

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански партии формира „патриотски блок“

Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“ и ги утврдија принципите и приоритетите на неговото дејствување во законодавната и извршната власт. Сараево, 17 март 2019 (МИА) – Три босански политички партии денеска потпишаа заедничка изјава со која прогласија формирање „патриотски блок“