притисни ентер »

Неколку трикови како да отстраните крлеж од телото и како да се заштитите од нив
Неколку трикови како да отстраните крлеж од телото и како да се заштитите од нив

Неколку трикови како да отстраните крлеж од телото и како да се заштитите од нив

Постојат многу трикови за отстранување на крлеж а еве неколку корисни. Некој ја подмачкува погодената област со сончогледово масло, некој трије со сапун на местото каде што се наоѓа крлежот, а некои го вади со пинцети. Некој препорачува подмачкување на каснување ацетон, која патем, не смее да се прави. Еден едноставе и лесен начин на кој може да отстраните