притисни ентер »

Плажите низ европа се отвораат, но некаде не се Дозволени пливање и сончање
Плажите низ европа се отвораат, но некаде не се Дозволени пливање и сончање

Плажите низ европа се отвораат, но некаде не се Дозволени пливање и сончање

По неколку месеци седење дома поради коронавирусот, државите почнаа да попуштаат со рестриктивните мерки, дозволувајќи им на луѓето да ги користат плажите. Воведени се нови протоколи и првенствено треба да се почитува социјалното дистанцирање. Грција викендов отвори повеќе од 500 плажи и објави дека ќе ја почне туристичката сезона на 15 јуни. Според

Плажите низ европа се отвораат, но некаде не се Дозволени пливање и сончање

Плажите низ европа се отвораат, но некаде не се Дозволени пливање и сончање

По неколку месеци седење дома поради коронавирусот, државите почнаа да попуштаат со рестриктивните мерки, дозволувајќи им на луѓето да ги користат плажите. Воведени се нови протоколи и првенствено треба да се почитува социјалното дистанцирање. Грција викендов отвори повеќе од 500 плажи и објави дека ќе ја почне туристичката сезона на 15 јуни. Според

Британија со над 35.000 починати е европска држава со најголема смртност

Британија со над 35.000 починати е европска држава со најголема смртност

Во Албанија за првпат по појавата на пандемијата регистрирано е само едно новозаразено лице со Ковид-19 во едно деноноќие. Министерството за здравство на Грција вчера соопшти само четири нови случаи на ковид-19, со што вкупниот број се зголеми на 2.840. Во Србија вчера починаа уште три лица или вкупно има 234 починати. Нови случаи има 34. А над  35

Британија со над 35.000 починати е европска држава со најголема смртност

Британија со над 35.000 починати е европска држава со најголема смртност

Во Албанија за првпат по појавата на пандемијата регистрирано е само едно новозаразено лице со Ковид-19 во едно деноноќие, пренеусва Канал 5 . Министерството за здравство на Грција вчера соопшти само четири нови случаи на ковид-19, со што вкупниот број се зголеми на 2.840. Во Србија вчера починаа уште три лица или вкупно има 234 починати. Нови случаи