притисни ентер »

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад
Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Таа и минатата година девет дена штрајкуваше со глад, откако српското претпријатие за радиодифузни техника и врски

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Таа и минатата година девет дена штрајкуваше со глад, откако српското претпријатие за радиодифузни техника и врски

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

– Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Таа и минатата година девет дена штрајкуваше со глад, откако српското претпријатие за радиодифузни техника и

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Павловиќ вели дека штрајкот со глад нема да го запре се додека не се сретне со премиерката Ана Брнабиќ. Директорката на новосадската телевизија Канал 9, Маја Павловиќ, започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту по година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Таа и минатата

Директорка на ТВ од Нови Сад, штрајкува со глад

Директорка на ТВ од Нови Сад, штрајкува со глад

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Таа и минатата година девет дена штрајкуваше со глад, откако српското претпријатие за радиодифузни техника и врски

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата. Нови Сад, 15 април 2019 (МИА) – Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со