притисни ентер »

304 санкции за неносење маска

304 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 304 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Kовид-19.

304 санкции за неносење маска

304 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 304 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Ковид-19. Би можело да ве интересира Димитров:

304 санкции за неносење маска

304 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 304 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Kовид-19. извор: Makfax

Казнети 304 лица за неносење маска

Казнети 304 лица за неносење маска

Оттаму апелираат до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Ковид-19.

Казнети 304 лица за неносење маска

Казнети 304 лица за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие во земјава се регистрирани 304 прекршоци за неносење лична заштита на лице, соопшти МВР. Оттаму апелираат до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Ковид-19.

304 санкции за неносење маска

304 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 304 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Kовид-19. Извор: Makfax

304 санкции за неносење маска

304 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 304 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Ковид-19. Текстот 304 санкции за неносење маска

Казни за 304 лица, не носеле маска

Казни за 304 лица, не носеле маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава регистрирани се 304 прекршувања на мерката за носење лична заштита на лице, информира МВР. Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава регистрирани се 304 прекршувања на мерката за носење лична заштита на лице, информира МВР. Министерството за внатрешни работи исто