притисни ентер »

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот
Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад го одбележува овој ден со цел да оддаде почит на преку шест

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад го одбележува овој ден со цел да оддаде почит на преку шест

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад го одбележува овој ден со цел да оддаде почит на преку шест

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад

27-ми јануари - Меѓународен ден на сеќавање на холокаустот

27-ми јануари - Меѓународен ден на сеќавање на холокаустот

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад го одбележува овој ден со цел да оддаде почит на преку шест

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Одбележување на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

– Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска ќе има воведно обраќање на комеморативното одбележување по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот. -Република Северна Македонија, како одговорен и почитуван член на меѓународната заедница, веќе повеќе години наназад го одбележува овој ден со цел да оддаде почит на преку

Груби денеска го одбележа Меѓународниот ден на сеќавање на жртвите од холокаустот

Груби денеска го одбележа Меѓународниот ден на сеќавање на жртвите од холокаустот

Првиот вицепремиер и Министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби денес учествуваше на одбележувањето на 27 јануари, Меѓународниот ден на сеќавање на жртвите на холокаустот организиран од Институтот за духовно и културно наследство на Албанците во Република Северна Македонија. Груби во својот говор рече дека му е чест за дадената