притисни ентер »

На кого подобро стои Келвин Клајн: Пејовска наспроти Бибер
На кого подобро стои Келвин Клајн: Пејовска наспроти Бибер

На кого подобро стои Келвин Клајн: Пејовска наспроти Бибер

И двете се русокоси. И двете се многу убави. Едната наша тин ѕвезда, другата сопруга на планетарно популарниот пејач Џастин Бибер. Лина Пејовска супериорно ги владее модните трендови, но исто и Хејли Бибер. Освен бојата на косата и убавината, најмногу ги поврзува облеката во последно време. Пејовска објави фотографија на Инстаграм во парчиња од Келвин