притисни ентер »

Нема кој да го замeни градоначалникот на Ново Село

Нема кој да го замeни градоначалникот на Ново Село

Нема кој да го замeни градоначалникот на Ново Село Не се знае кој ќе го заменува градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев доколку судот му го продолжи притворот од 8 дена, којшто вчера му беше одреден нему и на останатите тројца роднини, со коишто беше фатен во шверц на цигари. За петтото лице, кое неофицијално е неговата сопруга, судот предложил

Определен осум дневен притвор за  градоначалникот на струмичко  Ново Село

Определен осум дневен притвор за градоначалникот на струмичко Ново Село

Освен притворските решенија, судија од струмичкиот Основен суд на петтото лице вмешано во шверцот  му го одзеде пасошот и го обврза еднаш неделно да се јавува во судот, поради неговата здравствена состојба. Градоначалникот Стојчев и четворицата негови соработници се обиделе да ги пренесат цигарите преку див премин на македонско - бугарската граница

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО

На градоначалникот на Општина Ново Село Боро Стојчев и уште три лица осомничени за шверц на цигари им е одредена мерка осумдневен притвор, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Вчера попладне петмината осомничени беа донесени во Основниот суд во Струмица, во присуство на адвокат, каде

ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО, ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО, ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

На градоначалникот на Општина Ново Село Боро Стојчев и уште три лица осомничени за шверц на цигари им е одредена мерка осумдневен притвор, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Вчера попладне петмината осомничени беа донесени во Основниот суд во Струмица, во присуство на адвокат, каде

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц на цигари мерката притвор ќе ја издржуваат во затворот во Прилеп. Завчера околу 19 часот во близина на див премин на границата меѓу Македонија

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

На градоначалникот на Општина Ново Село Боро Стојчев и уште три лица осомничени за шверц на цигари им е одредена мерка осумдневен притвор, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Вчера попладне петмината осомничени беа донесени во Основниот суд во Струмица, во присуство на адвокат, каде

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц