притисни ентер »

Новото „утре“
Новото „утре“

Новото „утре“

Ви пренесуваме дел од колумната на Катерина Блажевска за Призма: Луѓето се нестрпливи. Си го сакаат стариот живот, без корона, без дистанци, без „новата нормалност“ под маски. А таа е тука, и ќе изгледа така како што ние ќе ѝ овозможиме. Ако помагаме, вирусот ќе се шири. Ако му одмагаме, побргу ќе исчезне. „Утре ли е веќе?“ Вака, бугарскиот и меѓународно