притисни ентер »

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот
Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Нашата земја нема друга алтернатива освен градење на европска иднина, враќање на национализмот не смееме да дозволиме, изјави претседателот на СДСМ Зоран Заев на телевизисккото гостување на Телевизијата Ал Џезеира. „Се надевам дека мојата земја, но и целиот регион ќе направи чекор напред, затоа што сметам дека нема друга алтернатива, освен полноправно

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

-Како држава поминавме низ еден тежок период, период на криза и од особено значење во тој период беа извештаите и насоките на  г.Прибе и неговиот тим кој ја следеше состојбата во нашата држава, истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Телевизија Ал Џезеира  Балканс. Тој посочи дека денес во Северна Македонија законот важи за сите

Заев: Со техничката влада и опозицијата и власта имаат гаранција дека изборите ќе бидат фер, демократски и регуларни

Заев: Со техничката влада и опозицијата и власта имаат гаранција дека изборите ќе бидат фер, демократски и регуларни

Како држава поминавме низ еден тежок период, период на криза и од особено значење во тој период беа извештаите и насоките на Прибе и неговиот тим кој ја следеше состојбата во нашата држава, истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Телевизија Ал Џезеира Балканс. Тој посочи дека денес во Северна Македонија законот важи за сите граѓани

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Нашата земја нема друга алтернатива освен градење на европска иднина, враќање на национализмот не смееме да дозволиме, изјави претседателот на СДСМ Зоран Заев на телевизисккото гостување на Телевизијата Ал Џезеира. „Се надевам дека мојата земја, но и целиот регион ќе направи чекор напред, затоа што сметам дека нема друга алтернатива, освен полноправно

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Нашата земја нема друга алтернатива освен градење на европска иднина, враќање на национализмот не смееме да дозволиме, изјави претседателот на СДСМ Зоран Заев на телевизисккото гостување на Телевизијата Ал Џезеира. „Се надевам дека мојата земја, но и целиот регион ќе направи чекор напред, затоа што сметам дека нема друга алтернатива, освен полноправно

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

Период на криза и од особено значење во тој период беа извештаите и насоките на Прибе и неговиот тим кој ја следеше состојбата во нашата држава.-истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Телевизија Ал Џезеира  Балканс. Тој посочи дека денес во С.Македонија законот важи за сите граѓани подеднакво, а од особено значење е транспарентноста

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност, а тоа е обезбедување на фер, демократски и регуларни избори

Соопштение на СДСМ Како држава поминавме низ еден тежок период, период на криза и од особено значење во тој период беа извештаите и насоките на  Прибе и неговиот тим кој ја следеше состојбата во нашата држава.-истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Телевизија Ал Џезеира  Балканс. Тој посочи дека денес во Северна Македонија законот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Нашата земја нема друга алтернатива освен градење на европска иднина, враќање на национализмот не смееме да дозволиме, изјави претседателот на СДСМ Зоран Заев на телевизисккото гостување на Телевизијата Ал Џезеира. „Се надевам дека мојата земја, но и целиот регион ќе направи чекор напред, затоа што сметам дека нема друга алтернатива, освен полноправно

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност

Заев на Ал Џезеира: Кога опозицијата зема право тогаш презема и одговорност

Најголемото демократско право е правото на глас и фер и демократски избори. Верувам дека секоја земја која се декларира како демократска мора да има законодавство, вели Зоран Заев, претседателот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Телевизија Ал Џезеира Балканс. Тој посочи дека моментално во нашата држава се носи Изборниот закон во кој треба да бидат

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Заев на Ал Џезеира: Немаме алтернатива за европската иднина, да не дозволиме враќање на национализмот

Нашата земја нема друга алтернатива освен градење на европска иднина, враќање на национализмот не смееме да дозволиме, изјави претседателот на СДСМ Зоран Заев на телевизисккото гостување на Телевизијата Ал Џезеира. „Се надевам дека мојата земја, но и целиот регион ќе направи чекор напред, затоа што сметам дека нема друга алтернатива, освен полноправно