притисни ентер »

Колку е смешно, толку е и страшно: Најсилната порака зошто не треба да пишувате на мобилен и да возите
Колку е смешно, толку е и страшно: Најсилната порака зошто не треба да пишувате на мобилен и да возите

Колку е смешно, толку е и страшно: Најсилната порака зошто не треба да пишувате на мобилен и да возите

Колку пати досега ви се има случено да одите по улица и да се допишувате на вашиот мобилен телефон, или пак да гледате што има ново на социјалните мрежи додека се движите. Сигурно барем еднаш. Многу смешни ситуации има поврзани токму со оваа тематика. Ако го погледнете видеото навистина ќе се изнасмеете, но крајот е толку страшен што од друга страна