притисни ентер »

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс
Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренаа преглед на документите и истрага за да се утврди како документите завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека поседува доверливи документи. Сè уште не е јасно на што се однесуваат

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренаа преглед на документите и истрага за да се утврди како документите завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека поседува доверливи документи. Сè уште не е јасно на што се однесуваат

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Фото: Ambasada SAD/Crna Gora Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи

Класифицирани документи пронајдени и во домот на Мајк Пенс во Индијана

Класифицирани документи пронајдени и во домот на Мајк Пенс во Индијана

Блиските соработници на Мајк Пенс откриле околу десетина доверливи документи складирани во кутии во неговиот дом во Индијана минатата недела и ги предале материјалите на американското Министерство за правда, според главниот советник на поранешниот потпретседател. Документите ненамерно биле однесени во домот на Пенс на крајот од администрацијата на

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренаа преглед на документите и истрага за да се утврди како документите завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека поседува доверливи документи. Сè уште не е јасно на што се однесуваат

Доверливи документи пронајдени и во куќата на Мајк Пенс

Доверливи документи пронајдени и во куќата на Мајк Пенс

Доверливи документи пронајдени и во куќата на Мајк Пенс Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат

Пронајдени доверливи документи во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс

Пронајдени доверливи документи во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот