притисни ентер »

Што се врти низ главата на жена што немала секс 12 месеци?
Што се врти низ главата на жена што немала секс 12 месеци?

Што се врти низ главата на жена што немала секс 12 месеци?

Како се одвива едногодишната апстиненција во женската глава: Јануари „Океј, лесен почеток на годината. Супер, имам уште 11 месеци. И не изгледам лошо. Зарем личам на некој кој ќе издржи цела година без секс?“ Февруари „Супер, Денот на вљубените. Не забележав дека е 14-ти затоа што бев премногу зафатена со организирање порно филмска вечер баш денес