притисни ентер »

ПРОБЛЕМИ СО МАСНА КОСА? Кажете им „крај“ еднаш засекогаш
ПРОБЛЕМИ СО МАСНА КОСА? Кажете им „крај“ еднаш засекогаш

ПРОБЛЕМИ СО МАСНА КОСА? Кажете им „крај“ еднаш засекогаш

Тајната е во количината на нанесениот шампон и во темелното плакнење на косата Многу жени во светот имаат масна коса и сметаат дека треба да ја измијат со шампон веднаш кога ќе им се појават видливите знаци на мастење. Фризерот стручњак во својата област, кој се грижи и за косите на многу познати дами, Пол Винди, открива дека решението за ваквиот проблем