притисни ентер »

„Луј Витон“, Мерил Стрип и Ема Стоун домаќини на следната Мет гала
„Луј Витон“, Мерил Стрип и Ема Стоун домаќини на следната Мет гала

„Луј Витон“, Мерил Стрип и Ема Стоун домаќини на следната Мет гала

Секој прв понеделник во мај е резервиран за Мет галата. Модните Оскари, како што честопати знаат да ја наречат оваа манифестација, е всушност вовед во отварањетона големата модна изложба во Метрополитен музејот во Њујорк. Секоја година, настанот е со различна тема, во контекст на која, познатите одбираат што ќе носат. Светските модни медиуми веќе ја

Мерил Стрип прв пат на Мет гала 2020: Времето и модата за 150-годишнината

Мерил Стрип прв пат на Мет гала 2020: Времето и модата за 150-годишнината

САД- Најпочитувата актерка во Холивуд, Мерил Стрип, за прв пат ќе прошета на црвениот килим на „Мет гала“ во Њујорк, најпрестижен по оскаровскиот. Заедно со актерите Ема Стоун и Лин Мануел Миранда ќе бидат ко-домаќини на Ана Винтур на 4 мај, идната година. Ема Стоун лани на Мет гала Темата на изложбата  е „За времето: Мода и времетраење“, што треба