притисни ентер »

Чулев не разбрал дека Мицкоски и Николовски треба да се прислушувани, ќе го барал Маленко
Чулев не разбрал дека Мицкоски и Николовски треба да се прислушувани, ќе го барал Маленко

Чулев не разбрал дека Мицкоски и Николовски треба да се прислушувани, ќе го барал Маленко

пишува: РИБАРО Денес Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ, а пред некој ден и потпретседателот му Александар Николовски, се пожалија дека биле следени ем прислушувани. Македонската јавност остана збунета на овие тврдења, дотолку повеќе зашто Министерот Чулев денес излезе со тврдење дека челниците на ВМРО-ДПМНЕ не се следени и прислушувани. Како и зошто дојде до