притисни ентер »

Третман на кожата со пијавици, терпентин против настинка - Најглупавите совети кои ги дале познатите досега
Третман на кожата со пијавици, терпентин против настинка - Најглупавите совети кои ги дале познатите досега

Третман на кожата со пијавици, терпентин против настинка - Најглупавите совети кои ги дале познатите досега

Познатите личности се добри за многу работи. Најчесто нè забавуваат, понекогаш донираат дел од своите пари во добротворни цели. Нивните скандали се секогаш интересни и привлечни за споделување. Но, она во што не се добри е давањето совети. Можеби тоа сепак не е нивна вина, информираноста сепак не припаѓа во описот на нивната професија. --> Сепак, некои