притисни ентер »

Се запали камион чистејќи снег во Куманово
Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Камион „ман", сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври". Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат" во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври" во Куманово. Веднаш на терен излегле

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Камион „ман", сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври". Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат" во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври" во Куманово. Веднаш на терен излегле

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Камион „ман“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври“ во Куманово. Веднаш на терен излегле

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово Камион „ман“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври“ во Куманово. Камион „ман“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Камион марка „МАН“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври“ во Куманово. Веднаш на терен

Се запалил камион што чистел снег

Се запалил камион што чистел снег

Се запалил специјален камион-соларка, сопственост на фирмата Биљановце пром, што била ангажирана за чистење на снег за Македонија-пат. Возилотот се запалило на пунктот на Македонија-пат на ул.11 Октомври, вчера околу 15 часот. Во 14.55 часот добивме повик дека гори камион МАН, кој работел во место и се запалил. Вработените се обиделе да го изгаснат,

Во Куманово се запали Камион додека чисти снег

Во Куманово се запали Камион додека чисти снег

Камион марка „МАН“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври“ во Куманово. Извор: Кумановски

Се чисти снегот од улиците во Куманово

Се чисти снегот од улиците во Куманово

По снежните врнежи над Куманово, општинските екипи  излегоа на терен и интервенираа. Со механизација се чистат улиците и тротоарите низ Куманово. Уште од утрово се измерени 8см снег, додека минималната температура во текот на ноќта се движеше околу -5 степени целзиусови.