притисни ентер »

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа
Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Со позитивна енергија, современ концепт и реални понуди верувам дека успеавме да им се спротивставиме на силните напади на нашите политичките опоненти. За жал, мора да констатирам дека владејачката партија и нивниот кандидат за градоначалник во текот на целата кампања употребуваа разни механизми и средства кои не одговараат на едно современо демократско

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа Со позитивна енергија, современ концепт и реални понуди верувам дека успеавме да им се спротивставиме на силните напади на нашите политичките опоненти. За жал, мора да констатирам дека владејачката партија и нивниот кандидат за градоначалник во текот на целата

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Муцунски: Барајќи ја вашата доверба и поддршка ви ветуваме одговорна и квалитетна работа

Со позитивна енергија, современ концепт и реални понуди верувам дека успеавме да им се спротивставиме на силните напади на нашите политичките опоненти. За жал, мора да констатирам дека владејачката партија и нивниот кандидат за градоначалник во текот на целата кампања употребуваа разни механизми и средства кои не одговараат на едно современо демократско

Муцунски: Искрено се надевам дека ќе биде поддржана опцијата која има чесни намери да се грижи за народот, а не за елитистичките и лични интереси

Муцунски: Искрено се надевам дека ќе биде поддржана опцијата која има чесни намери да се грижи за народот, а не за елитистичките и лични интереси

Почитувани сограѓани, Најпрво би сакал да истакнам дека ми беше голема чест и задоволство што бев активен учесник во оваа предизборна кампања за избор на градоначалник и Совет на општината Аеродром. Со позитивна енергија, современ концепт и реални понуди верувам дека успеавме да им се спротивставиме на силните напади на нашите политичките опоненти

Дејан Лилиќ и Панчо од ДНК со поддршка за Тимчо Муцунски за градоначалник на Аеродром

Дејан Лилиќ и Панчо од ДНК со поддршка за Тимчо Муцунски за градоначалник на Аеродром

На последниот ден од предизборната кампања за локалните избори во недела, кандидатот за градоначалник на најголемата скопска општина Аеродром, Тимчо Муцунски се сретна со познатиот актер Дејан Лилиќ и со пејачот Панчо од ДНК. -Во пресрет на последниот ден на кампањата со Дејан Лилиќ и Панчо зборувавме за она што го ветуваваме во нашата кампања. Поддршка

Актерот Лилиќ и Панчо од ДНК со поддршка за Тимчо Муцунски

Актерот Лилиќ и Панчо од ДНК со поддршка за Тимчо Муцунски

На последниот ден од предизборната кампања за локалните избори во недела, кандидатот за градоначалник на најголемата скопска општина Аеродром, Тимчо Муцунски се сретна со познатиот актер Дејан Лилиќ и со пејачот Панчо од ДНК. Во пресрет на последниот ден на кампањата со Дејан Лилиќ и Панчо зборувавме за она што го ветуваваме во нашата кампања. Поддршка