притисни ентер »

Римини: 101-годишник го победи Ковид-19
Римини: 101-годишник го победи Ковид-19

Римини: 101-годишник го победи Ковид-19

Еден од најстарите пациенти заразени со вирусот Ковид-19, 101-годишен маж од италијанскиот град Римини, се опорави од вирусот, јавуваат денеска италијанските медиуми. Добрите вести за 101-годишникот ги пренесе заменичката-градоначалник на Римини Глорија Лиси, велејќи дека „г-дин П. успеал“, и дополни дека тој синоќа ја напуштил болницата во Римини

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти во Италија заразен со коронавирус, маж на возраст од 101 година, се излекува од вирусот, објавија италијанските медиуми по низа извештаи за високиот степен на смртност од висурот Ковид-19 кај возрасната популација. Информацијата за неговото закрепнување го пренесе заменичката на градоначалникот на италијанскиот град Римини,

101-годишен Италијанец го победи коронавирусот

101-годишен Италијанец го победи коронавирусот

– Еден од најстарите пациенти заразени со вирусот Ковид-19, 101-годишен маж од италијанскиот град Римини, се опорави од вирусот, јавуваат денеска италијанските медиуми. Добрите вести за 101-годишникот ги пренесе заменичката-градоначалник на Римини Глорија Лиси, велејќи дека „г-дин П. успеал”, и дополни дека тој синоќа ја напуштил болницата во Римини

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти во Италија заразен со коронавирус, маж на возраст од 101 година се излекува од вирусот, објавија италијанските медиуми, по низа извештаи за високиот степен на смртност од висурот Ковид-19 кај возрасната популација. Информацијата за неговото закрепнување го пренесе заменичката на градоначалникот на италијанскиот град Римини,

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти во Италија заразен со коронавирус, маж на возраст од 101 година се излекува од вирусот, објавија италијанските медиуми, по низа извештаи за високиот степен на смртност од висурот Ковид-19 кај возрасната популација. Информацијата за неговото закрепнување го пренесе заменичката на градоначалникот на италијанскиот град Римини,

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти во Италија заразен со коронавирус, маж на возраст од 101 година се излекува од вирусот, објавија италијанските медиуми, по низа извештаи за високиот степен на смртност од висурот Ковид-19 кај возрасната популација. Информацијата за неговото закрепнување го пренесе заменичката на градоначалникот на италијанскиот град Римини,

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Најстариот пациент во Италија го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти во Италија заразен со коронавирус, маж на возраст од 101 година се излекува од вирусот, објавија италијанските медиуми, по низа извештаи за високиот степен на смртност од висурот Ковид-19 кај возрасната популација. Информацијата за неговото закрепнување го пренесе заменичката на градоначалникот на италијанскиот град Римини,

Добра вест од Италија: Дедо на 101 година го победи коронавирусот, пензионерот од Римини веќе си замина дома

Добра вест од Италија: Дедо на 101 година го победи коронавирусот, пензионерот од Римини веќе си замина дома

Еден од најстарите пациенти заразени од коронавирусот, маж на возраст од 101 година од италијанскиот град Римини се опорави од тој вирус, објавија денеска италијанските медиуми после низата извештаи за високата стапка на смртност од овој вирус меѓу постарата популација. Информацијата за опоравувањето на 101 – годишниот старец од коронавирусот ја пренесе

Римини: 101-годишник го победи коронавирусот

Римини: 101-годишник го победи коронавирусот

Еден од најстарите пациенти заразени со вирусот Ковид-19, 101-годишен маж од италијанскиот град Римини, се опорави од вирусот, јавуваат денеска италијанските медиуми. Добрите вести за 101-годишникот ги пренесе заменичката-градоначалник на Римини Глорија Лиси, велејќи дека „г-дин П. успеал“, и дополни дека тој синоќа ја напуштил болницата во Римини

Секоја чест! 101-годишен дедо го победи коронавирусот: Пензионер од Римини излегол од болница и повторно е со своето семејство

Секоја чест! 101-годишен дедо го победи коронавирусот: Пензионер од Римини излегол од болница и повторно е со своето семејство

Еден од најстарите пациенти заразени со вирусот COVID-19, маж на возраст од 101 година од италијанскиот град Римини, закрепнал од тој вирус, јавиле денес италијанските медиуми по низата извештаи за високата стапка на смртност од тој вирус меѓу постарата популација. Информациите за закрепнувањето на 101-годишникот од вирусот ја пренела Глорија Лиси,