притисни ентер »

ЦИА агентите на ЈСП против спасителот кој бил на мисија во името на Бог
ЦИА агентите на ЈСП против спасителот кој бил на мисија во името на Бог

ЦИА агентите на ЈСП против спасителот кој бил на мисија во името на Бог

Спасителот се возел без карта, но добро ги знае правилата и не сака да им даде личен документ на контролорите (дискутабилно е дали смеат да ти бараат). Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна

Патриотизамот сите не изгоре

Патриотизамот сите не изгоре

Ама не се даваме! Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра .

„Југо, ни клима ни турбо“, битолска песна посветена на најпопуларниот југословенски автомобил

„Југо, ни клима ни турбо“, битолска песна посветена на најпопуларниот југословенски автомобил

Интересно е што и младите генерации на овие простори сѐ уште се учат да возат на легендарниот автомобил. Момците дури му посветиле и песна, а текстот е прилично интересен и со добра приказна внатре. Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски

Една повозрасна госпоѓа од Србија ќе ви објасни зошто пуши и кога планира да престане

Една повозрасна госпоѓа од Србија ќе ви објасни зошто пуши и кога планира да престане

Ваквите аргументи ќе ги слушнете скоро од секој пушач, но госпоѓата тоа го прави малку на пожесток начин :). Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта