притисни ентер »

Најчести митови поврзани со акните кога сте возрасни
Најчести митови поврзани со акните кога сте возрасни

Најчести митови поврзани со акните кога сте возрасни

Во пубертетот и тинејџерските години сосема е нормално да се бориме со акните. Но, што се случува кога сме веќе доста возрасни, а уште ги имаме? Брзиот живот, стресот, нездравата храна, хормоналните промени, сето ова може да биде причина за појава на акни кога сте возрасни (над 25-годишна возраст). Ова се митовите во кои треба да престанете да верувате:

Возрасни сте, имате акни: Не верувајте во овие митови

Возрасни сте, имате акни: Не верувајте во овие митови

Во пубертетот и тинејџерските години сосема е нормално да се бориме со акните. Но, што се случува кога сме веќе доста возрасни, а уште ги имаме? Брзиот живот, стресот, нездравата храна, хормоналните промени, сето ова може да биде причина за појава на акни кога сте возрасни (над 25-годишна возраст). Ова се митовите во кои треба да престанете да верувате:

Акни кога сте возрасни: Во овие митови треба да престанете да верувате

Акни кога сте возрасни: Во овие митови треба да престанете да верувате

Во пубертетот и тинејџерските години сосема е нормално да се бориме со акните. Но, што се случува кога сме веќе доста возрасни, а уште ги имаме? Брзиот живот, стресот, нездравата храна, хормоналните промени, сето ова може да биде причина за појава на акни кога сте возрасни (над 25-годишна возраст). Ова се митовите во кои треба да престанете да верувате: