притисни ентер »

Дали во вашите вени тече „златна крв“: Ја имаат само 43 луѓе во светот
Дали во вашите вени тече „златна крв“: Ја имаат само 43 луѓе во светот

Дали во вашите вени тече „златна крв“: Ја имаат само 43 луѓе во светот

Постојат луѓе кои знаат каква е нивната крвна група, но има повеќе кои не знаат. Можеби е крајно време да откриете, затоа што можеби сте еден од луѓето што во себе носат „златна крв“. Постојат четири основни типа на крвни групи, А, Б, АБ и 0 и секоја од нив може да биде позитивна или негативна, во зависност од тоа дали Rh фактор е присутен или отсутен

Дали во вашите вени тече „златна крв“?

Дали во вашите вени тече „златна крв“?

Постојат луѓе кои знаат каква е нивната крвна група, но има повеќе кои не знаат. Можеби е крајно време да откриете, затоа што можеби сте еден од луѓето што во себе носат „златна крв“. Постојат четири основни типа на крвни групи, А, Б, АБ и 0 и секоја од нив може да биде позитивна или негативна, во зависност од тоа дали Rh фактор е присутен или отсутен

Ја имаат помалку од 50 луѓе во светот: Каква е таа „златна крв“?

Ја имаат помалку од 50 луѓе во светот: Каква е таа „златна крв“?

Постојат луѓе кои знаат каква е нивната крвна група, но има повеќе кои не знаат. Можеби е крајно време да откриете, затоа што можеби сте еден од луѓето што во себе носат „златна крв“. Постојат четири основни типа на крвни групи, А, Б, АБ и 0 и секоја од нив може да биде позитивна или негативна, во зависност од тоа дали Rh фактор е присутен или отсутен