притисни ентер »

Цели 88 години продава колачиња во својата извидничка униформа
Цели 88 години продава колачиња во својата извидничка униформа

Цели 88 години продава колачиња во својата извидничка униформа

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сè уште не сака да ја

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сѐ уште не сака да ја

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сè уште не сака да ја

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сè уште не сака да ја

88 годишна извидничка продава колачиња во САД

88 годишна извидничка продава колачиња во САД

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника, Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сè уште не сака да ја

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна бабичка сè уште не сака да ја

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Лос Анџелес, 1 4 февруари 2020 (/) – Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале. Со сите тие авантури и приказни, животот ѝ бил доста исполнет, но оваа речиси стогодишна

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Да се биде извидник, честопати значи и да се шета по светот. Така, таа била и на Јамајка и во Швајцарија. Тоа за неа „не било само хоби, туку и начин на живот“, како што и самата вели. Лос Анџелес, 1 4 февруари 2020 (МИА) – Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава