притисни ентер »

Објавени 20GB доверливи документи од Intel
Објавени 20GB доверливи документи од Intel

Објавени 20GB доверливи документи од Intel

Хакерите претходно влегоа во системите на Twitter и Nintendo , а сега уште еден технолошки гигант се најде на списокот на хакирани ова лето. На интернет се појавија дури 20GB доверливи документи на Intel, кои се однесуваат на инженерските податоци поврзани за нивните чипови и процесори. Податоците се објавени на популарната платформа за размена на

И Intel на мета на хакерите: Објавени 20 GB доверливи документи

И Intel на мета на хакерите: Објавени 20 GB доверливи документи

Откако хакерите успеаа да упаднат во Twitter и Nintendo, уште еден технолошки гигант се најде на нивна мета – станува збор за Intel. Имено на интернет се појавиле дури 20 GB доверливи документи на Intel кои се однесуваат на инженерските податоци поврзани со нивните чипови и процесори. Податоците биле објавени на популарната платформа Telegram, а иако

Уште еден великан на мета на хакерите: Објавени 20 GB доверливи документи на Intel

Уште еден великан на мета на хакерите: Објавени 20 GB доверливи документи на Intel

Откако хакерите успеаа да упаднат во Twitter и Nintendo, уште еден технолошки гигант се најде на нивна мета – станува збор за Intel. Имено на интернет се појавиле дури 20 GB доверливи документи на Intel кои се однесуваат на инженерските податоци поврзани со нивните чипови и процесори. Податоците биле објавени на популарната платформа Telegram , а иако