притисни ентер »

Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти
Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти

Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти

ВИДЕО: Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти Горан Наумовски Пред 1 час Тони Ангеловски, портпарол на МВР, Фото: Слободен печат Потпаролот на Министерството за внатрешни работи Тони Ангеловски за „Слободен печат” изјави дека изборниот ден е мирен, со регистрирани два помали инциденти. – Позманаен инцидент има во Росоман

Жена од Росоман се појавила на избирачко место и гласала , а била позитивна на корона

Жена од Росоман се појавила на избирачко место и гласала , а била позитивна на корона

61 годишна жена од Росоман се појавила на избирачко место и го остварила своето право на глас, иако знаела дека е позитивна на коронавирусот е еден од петте случаи за кои МВР добило пријава .. Останатите четири инциденти, од кои два во Скопје, и по еден во Кратово и Кочани се поврзани со агитација на гласачи. Од полицијата велат дека гласањето се одвива

Иако имала позитивен тест на ковид-19, сепак излегла да гласа

Иако имала позитивен тест на ковид-19, сепак излегла да гласа

Портпаролот на Министерството за внатрешни работи, Тони Ангеловски денеска во изјава за ТВ21 посочи дека како еден од поголемите инциденти забележани до сега при гласањето, е тоа што една 61-годишна жена од Росоман, иако позитивна на коронавирус, сепак излегла да гласа. Во продолжение повеќе информации:

Ангеловски: Гласањето тече мирно без посериозни нарушувања

Ангеловски: Гласањето тече мирно без посериозни нарушувања

Претпладневните часови гласањето протече мирно и немаше посериозни нарушувања, информираат од МВР. Таму каде гласањето беше прекинато, поради технички причини, според Изборниот законик, ќе биде продолжено за исто време колку што траел прекинот. Како што изјави на денешната прес-конференција портпаролот во МВР, Тони Ангеловски, досега нема ло регистрирано

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција. Тој нагласи дека по отворањето на гласачките места до 11.00 часот, регистрирани се по два настани на

Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти

Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти

Ангеловски: Имаме мирен изборен ден, регистрирани се помали инциденти Горан Наумовски Пред 4 минути Тони Ангеловски, портпарол на МВР, Фото: Слободен печат Потпаролот на Министерството за внатрешни работи Тони Ангеловски за „Слободен печат” изјави дека изборниот ден е мирен, со регистрирани два помали инциденти. – Позманаен инцидент има во Росоман

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција. Тој нагласи дека по отворањето на гласачките места до 11.00 часот, регистрирани се по два настани на

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

Mинистерството за внатрешни работи досега нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес-конференција. Тој нагласи дека по отворањето на гласачките места до 11 часот, регистрирани се по два настана на подрачјата

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

Ангеловски: Изборниот процес се одвива мирно

До сега Министерството за внатрешни работи нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир во текот на гласањето, кое, генерално, се одвива мирно, без проблеми, соопшти портпаролот на МВР Тони Ангеловски на денешната прес конференција. Тој нагласи дека по отворањето на гласачките места до 11.00 часот, регистрирани се по два настани на