притисни ентер »

Дали еротските соништа со друг маж се предупредувачки знак?
Дали еротските соништа со друг маж се предупредувачки знак?

Дали еротските соништа со друг маж се предупредувачки знак?

Невозможно е да влијаете на соништата, дури и кога живеете совршена реалност со партнерот, па во продолжение прочитајте што значат соништата во кои го изневерувате партнерот. Неверство со личност што ја познавате Ако ве гризе совеста затоа што сонувавте дека водите љубов со вашиот шеф или пријател, тој сон не значи дека навистина сакате да имате односи