притисни ентер »

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна сила
Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна сила

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна сила

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР поднесе кривична пријава против тројца полицајци од СВР Скопје кои употребиле прекумерна сила при преземање службени дејствија. До надлежното Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција- Одделение за гонење на лица со полициски овластувања

Кривична пријава против тројца полицајци – многу тепале крадец

Кривична пријава против тројца полицајци – многу тепале крадец

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР поднесе кривична пријава против тројца полицајци од СВР Скопје кои употребиле прекумерна сила при преземање службени дејствија. До надлежното Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција- Одделение за гонење на лица со полициски овластувања

Тројца полицајци од Скопје претепале крадец додека го апселе

Тројца полицајци од Скопје претепале крадец додека го апселе

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР до надлежното Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција- Одделение за гонење на лица со полициски овластувања и затворска полиција, поднесе кривична пријава против П.Р., Б.П. и К.Г., полициски службеници од Скопје, поради постоење

Кривична против тројца полицајци за „тешка телесна повреда“ и „малтретирање во вршење на службата“

Кривична против тројца полицајци за „тешка телесна повреда“ и „малтретирање во вршење на службата“

4 Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР поднесе кривична пријава против тројца полицајци од СВР Скопје кои употребиле прекумерна сила при преземање службени дејствија. До надлежното Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција- Одделение за гонење на лица со полициски овластувања

Кривични пријави против тројца полицајци

Кривични пријави против тројца полицајци

Поднесена е кривична пријава против тројца полициски службеници, осомничени за нанесување тешка телесна повреда и за малтретирање во вршење на службата, соопшти попладнево Министерството за внатрешни работи. „Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР до надлежното Основно јавно обвинителство за гонење

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна физичка сила врз крадец од Скопје

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна физичка сила врз крадец од Скопје

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР до надлежното Основно јавно обвинителство за гонење организиран криминал и корупција – Одделение за гонење лица со полициски овластувања и затворска полиција, поднесе кривична пријава против П. Р., Б. П. и К. Г., полициски службеници при СВР Скопје, поради постоење

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна физичка сила врз крадец од Скопје

Кривична пријава против тројца полицајци, употребиле прекумерна физичка сила врз крадец од Скопје

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР до надлежното Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција- Одделение за гонење на лица со полициски овластувања и затворска полиција, поднесе кривична пријава против П.Р., Б.П. и К.Г., полициски службеници при СВР Скопје, поради постоење