притисни ентер »

Биљали и Богојески во „Само Вистина“
Биљали и Богојески во „Само Вистина“

Биљали и Богојески во „Само Вистина“

Универзитетскиот професор и надворешен советник на Владата, Мерсел Биљали денешниот ден и овој период го оцени како историски и многу важен за државата и дека опозицијата со нејзиниот наратив дека ова бил капитулантски договор и фијаско за Македонската дипломатија било пренагласено  и немало врска со реалноста. Петар Богојески заменик генерален секретар