притисни ентер »

Тинејџерка со ужасна фотографија предупредува за ризикот од вештачки нокти
Тинејџерка со ужасна фотографија предупредува за ризикот од вештачки нокти

Тинејџерка со ужасна фотографија предупредува за ризикот од вештачки нокти

Откако поради болка ги отстранила акрилните нокти кои ѝ биле ставени, видела дека нејзините нокти се во ужасна состојба и испраќа апел до сите девојки. Пејџ Белфилд (17) објави фотографија од своите оштетени нокти за да ги предупреди луѓето за ризиците од ставање на вештачки нокти. Таа откри дека акрилните нокти ѝ предизвикале болка и крварење, а својата