притисни ентер »

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. – Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената улица со чадорите, како

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. – Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената улица со чадорите, како

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. - Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената улица со чадорите, како

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

Тетово, 12 јули 2018 (МИА) - Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. - Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

Тетово, 12 јули 2018 (МИА) - Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. - Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената

Шесто издание на Тетовското културно лето

Шесто издание на Тетовското културно лето

– Коцерти за деца и млади, театарски претстави, но и разни атктрактивни спортови, ќе бидат дел од содржините на шестото издание на Тетовското култуирно лето што ќе трае до 3 август, информира уметничкиот директор Јетон Пустина. – Концертите вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА“ или таканаречената улица со чадорите, како