притисни ентер »

Ја замени со фатална русокоса: Поранешниот сопруг на Емина „уловен“ со новата девојка
Ја замени со фатална русокоса: Поранешниот сопруг на Емина „уловен“ со новата девојка

Ја замени со фатална русокоса: Поранешниот сопруг на Емина „уловен“ со новата девојка

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега  е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови „Мустафа и јас сме пријатели,

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа

Пеачката после разодот со турсиот пеач, била во врска со богат турски бизнисмен, но таа врска, иако личела на сериозна, не траела долго. Сега Мустафа е фатен и снимен со нова девојка. Имено бившиот маж на Емина е фатен као низ град шета со анонимна плавуша. Изгледа дека е многу помлада, сосема поинаква од Емина и повисока од Сандал, баш како што е

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

ИЗВОР Скопје24 | мај 17, 2019 По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа

Пеачката после разодот со турсиот пеач, била во врска со богат турски бизнисмен, но таа врска, иако личела на сериозна, не траела долго. Сега Мустафа е фатен и снимен со нова девојка. Имено бившиот маж на Емина е фатен као низ град шета со анонимна плавуша. Изгледа дека е многу помлада, сосема поинаква од Емина и повисока од Сандал, баш како што е

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сорпг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

Поранешниот сорпг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Го фатија папараци: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка

Го фатија папараци: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал , пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

фото: принтскрин По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега  е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. фото: принтскрин Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови