притисни ентер »

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска
Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Две лица ограбиле продавница на Илинденска, во центарот на Скопје. Според информациите на МВР, кражбата се случила вчера во 18.59 часот. Во полиција било пријавено дека две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот и пронаоѓање на крадците.

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Две лица ограбиле продавница на Илинденска, во центарот на Скопје. Според информациите на МВР, кражбата се случила вчера во 18.59 часот. Во полиција било пријавено дека две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот и пронаоѓање на крадците. извор: Makfax

Двајца разбојници украле пари и мобилен од вработена на „Илинденска“

Двајца разбојници украле пари и мобилен од вработена на „Илинденска“

Вчера во 18.59 часот во СВР Скопје било пријавено дека во продажен објект на ул.„Илинденска“ во Скопје две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Разбојници ограбиле продавница на Илинденска

Две лица ограбиле продавница на Илинденска, во центарот на Скопје. Според информациите на МВР, кражбата се случила вчера во 18.59 часот. Во полиција било пријавено дека две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот и пронаоѓање на крадците. извор: Makfax

Ограбен дуќан на Илинденска – на вработена и ги зеле парите и мобилниот

Ограбен дуќан на Илинденска – на вработена и ги зеле парите и мобилниот

На 09.11.2019 во 18.59 часот во СВР Скопје било пријавено дека во продажен објект на ул.„Илинденска“ во Скопје две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Насилници влегле во дуќан на „Илинденска“ и земале пари и мобилен од вработената

Насилници влегле во дуќан на „Илинденска“ и земале пари и мобилен од вработената

На 09.11.2019 во 18.59 часот во СВР Скопје било пријавено дека во продажен објект на ул.„Илинденска“ во Скопје две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

KPAЖБА НА ИЛИНДЕНСКА: Hacилници влегле во дуќани зemале пари и мобилен од вработената

KPAЖБА НА ИЛИНДЕНСКА: Hacилници влегле во дуќани зemале пари и мобилен од вработената

На 09.11.2019 во 18.59 часот во СВР Скопје било пријавено дека во продажен објект на ул.„Илинденска“ во Скопје две лица со закана одзеле пари и мобилен телефон од вработената. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.