притисни ентер »

Извоз на криминалци
Извоз на криминалци

Извоз на криминалци

1 Вака-така, со туркање, со притисоци, со молење, со убедување, со помош, со напад на Собранието, со референдум, со промена на името, со бојкот, со промена на Устав, со 49 пратеници што станаа 80, се крена знамето на НАТО. Конечно, имаме гарант за државата. Никој не може да ни ја земе, ниту да ни ја оспори. Арно ама, помина церемонијата и си се вративме

Извоз на криминалци

Извоз на криминалци

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Вака-така, со туркање, со притисоци, со молење, со убедување, со помош, со напад на Собранието, со референдум, со промена на името, со бојкот, со промена на Устав, со 49 пратеници што станаа 80, се крена знамето на НАТО. Конечно, имаме гарант за државата. Никој не може да ни ја земе, ниту