притисни ентер »

Врел Снешко
Врел Снешко

Врел Снешко

Снегот што наврна во Скопје ги инспирираше и возрасните. Па така, денес, во Граdскиот парк, осамна малку понаков „Снешко“, кој така исправен, гордо go привлекуваше вниманието на минувачите.

Врел Снешко

Врел Снешко

Снегот што наврна во Скопје ги инспирираше и возрасните. Па така,  денес, во Граскиот парк, осамна малку понаков „Снешко“, кој така исправен, гордо привлекуваше вниманието на минувачите.