притисни ентер »

„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини
„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини Во текот на изминатата недела (05.05 – 12.05.2022 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 147 возила од јавните површини. Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз,

„Градски паркинг" со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг" со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на сообраќајните знаци, како и по повик од трето лице. Јавното претпријатие „Градски паркинг" апелира до граѓаните да го чуваат зеленилото и другите

„Градски паркинг-Скопје“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг-Скопје“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

Во текот на изминатата недела (05.05 – 12.05.2022 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 147 возила од јавните површини. Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на

Изречени 147 санкции за непрописно паркирани возила на јавни површини

Изречени 147 санкции за непрописно паркирани возила на јавни површини

Во текот на изминатата недела (05.05 – 12.05.2022 година) со специјалните возила пајак на јавното претпријатие „Градски паркинг“ се отстранети вкупно 147 возила од јавните површини. Како што информираат од претпријатието, непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз,

Скопјани внимавајте каде паркирате: Пајаците товарија скоро 150 возила

Скопјани внимавајте каде паркирате: Пајаците товарија скоро 150 возила

Во текот на изминатата недела (05.05 – 12.05.2022 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 147 возила од јавните површини. Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на

„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг“ со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

Во текот на изминатата недела (05.05 – 12.05.2022 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 147 возила од јавните површини. Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на

„Градски паркинг” со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

„Градски паркинг” со санкции за 147 непрописно паркирани возила на јавни површини

Непрописно паркираните возила се отстранети по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци за паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на сообраќајните знаци, како и по повик од трето лице. Јавното претпријатие „Градски паркинг” апелира до граѓаните да го чуваат зеленилото и другите