притисни ентер »

Астрономски календар
Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска понеделник, 25 октомври 2021 година, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 67 дена. Скопје, 25 октомври 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 25 октомври 2021 година, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 67 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 56 минути, а ќе зајде во 17 часот и 39 минути

Астрономски календар: Тече 298-иот ден во годината

Астрономски календар: Тече 298-иот ден во годината

Денеска понеделник, 25 октомври 2021 година, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 67 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 56 минути, а ќе зајде во 17 часот и 39 минути. Денов трае 10 часа и 43 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 28 минути, а ќе зајде во 11 часот и 33 минути

Астрономски календар – 24 октомври

Астрономски календар – 24 октомври

Денеска е  24 октомври, 298-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 68 дена. Сонцето во Скопје изгрева во 6 часот и 56 минути, а ќе зајде во 17 часот и 39 минути. Денот трае 10 часа и 43 минути. Месечината ќе изгрее во 36 минути по полноќ, а ќе зајде во 14 часот и 42 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска недела, 24 октомври 2021 година, 297-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 68 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 55 минути, а ќе зајде во 17 часот и 40 минути. Денов трае 10 часа и 45 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 47 минути, а ќе зајде во 10 часот и 33 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 24 октомври 2021 (МИА) – Денеска недела, 24 октомври 2021 година, 297-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 68 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 55 минути, а ќе зајде во 17 часот и 40 минути. Денов трае 10 часа и 45 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 47 минути, а ќе зајде

Астрономски календар: Денов трае 10 часа и 45 минути

Астрономски календар: Денов трае 10 часа и 45 минути

Денеска недела, 24 октомври 2021 година, 297-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 68 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 55 минути, а ќе зајде во 17 часот и 40 минути. Денов трае 10 часа и 45 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 47 минути, а ќе зајде во 10 часот и 33 минути.

Астрономски календар – 23 октомври

Астрономски календар – 23 октомври

Денеска е  23 октомври, 297-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 69 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 53 минути, а ќе зајде во 17 часот и 42 минути. Денов трае 10 часа и 49 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 23 часот и 35 минути, а ќе зајде во 13 часот и 19 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска сабота, 23 октомври 2021 година, 296-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 69 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 53 минути, а ќе зајде во 17 часот и 42 минути. Денов трае 10 часа и 49 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 13 минути, а ќе зајде во 9 часот и 32 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 23 октомври 2021 (МИА) – Денеска сабота, 23 октомври 2021 година, 296-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 69 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 53 минути, а ќе зајде во 17 часот и 42 минути. Денов трае 10 часа и 49 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 13 минути, а ќе зајде

Астрономски календар:  296-иот ден во годината, остануваат уште 69

Астрономски календар: 296-иот ден во годината, остануваат уште 69

Денеска сабота, 23 октомври 2021 година, 296-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 69 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 53 минути, а ќе зајде во 17 часот и 42 минути. Денов трае 10 часа и 49 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 13 минути, а ќе зајде во 9 часот и 32 минути.