притисни ентер »

Лудува со 255 километри на час на автопат и се фали на Тик-ток
Лудува со 255 километри на час на автопат и се фали на Тик-ток

Лудува со 255 километри на час на автопат и се фали на Тик-ток

Во најновото продолжение на серијалот „несовесни возачи на македонските патишта“ на Тик-ток денеска се појави видео на кое едно лице се фали дека вози со 140 километри на час во градска средина каде што дозволената брзина е 50 километри на час, а и дека вози со 255 километри на час на автопат каде што е максималната дозволена брзина е 100 километри

Лудува со 255 километри на час на автопат и се фали на Тик-ток

Лудува со 255 километри на час на автопат и се фали на Тик-ток

Во најновото продолжение на серијалот „несовесни возачи на македонските патишта“ на Тик-ток денеска се појави видео на кое едно лице се фали дека вози со 140 километри на час во градска средина каде што дозволената брзина е 50 километри на час, а и дека вози со 255 километри на час на автопат каде што е максималната дозволена брзина е 100 километри

На ТикТок се појави ново скандалозно видео:,,Лета" низ Скопје со 140км/час

На ТикТок се појави ново скандалозно видео:,,Лета" низ Скопје со 140км/час

На автопат ,пак каде што смее да вози до 100 км/час , овој возач се пофали со брзина од 255 км/час. Не е познато дали по лудото возење , полицијата го запрела овој возач или ќе има санкции за ваквото дивеење. Цик-цак,црвено светло,многу над дозволеното на булевар и по автопат... Реагирајте за вакви! 3.2.1 сега! 🆘️🚨🆘️🚨🆘️🚨 pic.twitter.com/nrrtD0zizU

„ТикТок Македонија“: Вози 255 км/ч на пат каде е дозволено 100

„ТикТок Македонија“: Вози 255 км/ч на пат каде е дозволено 100

На социјалната мрежа „Тик-Ток“ се појави ново видео објавено од возач на автомобил кој во градски средини каде е дозволено 50 вози со 140 километри на час, а на автопат каде е дозволено возење до 100 километри на час вози над 250 километри на час. Цик-цак,црвено светло,многу над дозволеното на булевар и по автопат… Реагирајте за вакви! 3.2.1 сега!

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по улиците и на автопат вози со 255 км/ч

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по улиците и на автопат вози со 255 км/ч

Возач во градски средини каде е дозволено 50 вози со 140 километри на час, а на автопат каде е дозволено возење до 100 километри на час вози над 250 километри на час. Повторно возачите не престануваат да лудуваат по македонските, а притоа своите лудории ги објавуваат на социјалната мрежа „Тик-Ток“. Денес е објавено ново видео каде возач управува со

Ново видео на ТИК – ТОК, се пофали додека вози со 255 км/ч

Ново видео на ТИК – ТОК, се пофали додека вози со 255 км/ч

По вчерашното видео на „Тик-Ток“ каде граѓани користат полициски значки и палки за да поминат патарини денес е објавено ново видео каде возач управува со возило со 255 километри на час. На социјалната мрежа „Тик-Ток“ се појави ново видео објавено од возач на автомобил кој во градски средини каде е дозволено 50 вози со 140 километри на час, а на автопат

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по македонските улици и вози со 255 км/ч

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по македонските улици и вози со 255 км/ч

По вчерашното видео на „Тик-Ток“ каде граѓани користат полициски значки и палки за да поминат патарини денес е објавено ново видео каде возач управува со возило со 255 километри на час. На социјалната мрежа „Тик-Ток“ се појави ново видео објавено од возач на автомобил кој во градски средини каде е дозволено 50 вози со 140 километри на час, а на автопат

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по улиците и на автопат вози со 255 км/ч

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по улиците и на автопат вози со 255 км/ч

Повторно возачите не престануваат да лудуваат по македонските, а притоа своите лудории ги објавуваат на социјалната мрежа „Тик-Ток“. Денес е објавено ново видео каде возач управува со возило со 255 километри на час. Денеска беше објавено ново видео на „Тик-Ток“ на кое се гледа дека возач на автомобил кој во градски средини каде е дозволено 50 вози

Се пофали на „Тик-Ток“ додека вози со 255 км/ч

Се пофали на „Тик-Ток“ додека вози со 255 км/ч

На социјалната мрежа „Тик-Ток“ објавено е видео во коешто возач управува со возило со 255 километри на час. Цик-цак,црвено светло,многу над дозволеното на булевар и по автопат… Реагирајте за вакви! 3.2.1 сега! ️️️ pic.twitter.com/nrrtD0zizU — Две Ѕвезди (@dvezvezdi1) January 17, 2021 Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле

Вози 255 км на час на македонските патишта и се фали на ТикТок

Вози 255 км на час на македонските патишта и се фали на ТикТок

На социјалната мрежа „Тик-Ток“ се појави ново видео во кое постои прекршување на сообраќајните правила. Видеото на „Тик-Ток“ го објавил од возачот кој во градски средини каде е дозволено 50 вози со 140 километри на час, а на автопат каде е дозволено возење до 100 километри на лас вози над 250 километри на час. Цик-цак,црвено светло,многу над дозволеното