притисни ентер »

Средства за чистење и дезинфекција кои НЕ СМЕЕТЕ да ги мешате
Средства за чистење и дезинфекција кои НЕ СМЕЕТЕ да ги мешате

Средства за чистење и дезинфекција кои НЕ СМЕЕТЕ да ги мешате

Препораките за миење раце и дезинфекција во домот треба да се почитуваат, но добро е да знаете и кои средства во вакви услови смеете да ги комбинирате, а кои не. Генерално земено, хемиските супстанци за чистење не треба да ги мешате бидејќи нема да добиете поефикасно средство за дезинфекција на тој начин. Следете ги упатствата за чистење што се наведени

Средства за чистење и дезинфекција кои НЕ СМЕЕТЕ да ги мешате

Средства за чистење и дезинфекција кои НЕ СМЕЕТЕ да ги мешате

Препораките за миење раце и дезинфекција во домот треба да се почитуваат, но добро е да знаете и кои средства во вакви услови смеете да ги комбинирате, а кои не. Генерално земено, хемиските супстанци за чистење не треба да ги мешате бидејќи нема да добиете поефикасно средство за дезинфекција на тој начин. Следете ги упатствата за чистење што се наведени