притисни ентер »

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира
СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ Потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. „Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. „Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно. Од

СДСМ: Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ со обвинувања до ВМРО-ДПМНЕ околу Договорот со Бехтел и Енка за изградба на коридорите 8 и 10Д. Од опозицијата велат дека и покрај обвинувањата од страна на ВМРО за Договорот, сега истиот ќе биде реализиран, како што најави министерот за транспорт, Александар Николоски. „Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал

Николоски: Ќе се бориме од „Бехтел и Енка“ да добиеме повеќе километри автопат за истата финансиска сума што е договорена

Николоски: Ќе се бориме од „Бехтел и Енка“ да добиеме повеќе километри автопат за истата финансиска сума што е договорена

Николоски вели дека веќе имал една средба со претставниците на овој конзорциум на која кажал дека договорот треба да се декласифицира Прашан дали нашле криминал во овој проект за што ја обвинуваа тогашната влада, Николоски рече дека Државниот завод за ревизија има извештај во однос на оваа работа којшто е направен пред тој да стане министер, и оти

Николоски: Договорот со „Бехтел и Енка“ не може да се декласифицира без согласност од другата страна, целта е да добиеме што повеќе километри за истите пари

Николоски: Договорот со „Бехтел и Енка“ не може да се декласифицира без согласност од другата страна, целта е да добиеме што повеќе километри за истите пари

Договорот со „Бехтел и Енка“ за изградба на автопатските делници од коридорите 8 и 10-д, кој е касифициран како државна тајна, за да биде објавен потребна е согласност од двете страни. Наша главна цел ќе биде  да добиеме што повеќе километри од тој договор, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. – Во однос

Николоски: Нашата битка за „Бехтел и Енка“ ќе биде да добиеме повеќе километри, за истите пари

Николоски: Нашата битка за „Бехтел и Енка“ ќе биде да добиеме повеќе километри, за истите пари

За да биде објавен договорот со „Бехтел и Енка“ за изградба на коридорите 8 и 10-д, кој е класифициран како државна тајна, потребна е согласност од двете страни. Наша главна цел ќе биде да добиеме што повеќе километри од тој договор, рече вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. „За жал, како е поставен договорот,

СДСМ: Пу пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ: Пу пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

Пу пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира, реагираат од СДСМ. – Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал. Во бројни изјави, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот. Денеска Александар

Договорот со „Бехтел и Енка“ не може да се декласифицира, Владата ќе се пазари да добие повеќе километри за цената

Договорот со „Бехтел и Енка“ не може да се декласифицира, Владата ќе се пазари да добие повеќе километри за цената

Договорот со „Бехтел и Енка“ за изградба на автопатските делници од коридорите 8 и 10-д, кој е касифициран како државна тајна, за да биде објавен потребна е согласност од двете страни. Наша главна цел ќе биде да добиеме што повеќе километри од тој договор, вели вицепремиерот за економски прашања и министер за транспорт Александар Николоски. – Во однос