притисни ентер »

Совршен тен од утро до вечер!
Совршен тен од утро до вечер!

Совршен тен од утро до вечер!

Од Max Factor пристигнаа производи кои благодарение на најновата Flexi-Hold™ технологија, шминкањето го подигнуваат на ново ниво! Max Factor All Day Flawless Flexi-Hold™ 3in1 течна пудра Следејќи го примерот на вашата способност да ги надминете сите пречки, Max Factor All Day Flawless Flexi-Hold™ 3in1 течната пудра се спротивставува на предизвиците