притисни ентер »

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!
Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Во сите случаи, ISA системот мора да го информира возачот на возилото за брзината што треба да се почитува Потврдено е дека сите нови автомобили во Европската унија0, ќе бидат опремени со прилагодлив темпомат од јули 2022 година, што е обврска која ќе влијае на сите нови автомобили од 2024 година. Овој систем, кој може да се деактивира, може да имаанеколку

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Во сите случаи, ISA системот мора да го информира возачот на возилото за брзината што треба да се почитува Потврдено е дека сите нови автомобили во Европската унија0, ќе бидат опремени со прилагодлив темпомат од јули 2022 година, што е обврска која ќе влијае на сите нови автомобили од 2024 година. Овој систем, кој може да се деактивира, може да имаанеколку

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Во сите случаи, ISA системот мора да го информира возачот на возилото за брзината што треба да се почитува Потврдено е дека сите нови автомобили во Европската унија0, ќе бидат… Текстот Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година! е превземен од USB.mk . The post Интелигентното прилагодување на брзината

Одлука на Европската комисија: Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Одлука на Европската комисија: Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Потврдено е дека сите нови автомобили во Европската унија0, ќе бидат опремени со прилагодлив темпомат од јули 2022 година, што е обврска која ќе влијае на сите нови автомобили од 2024 година. Овој систем, кој може да се деактивира, може да имаанеколку форми, вклучувајќи автономен ограничувач на брзината. Европската комисија усвои нацрт-регулатива со