притисни ентер »

Kawasaki Versys 650 по стапките на поголемиот брат подготвен за 2022
Kawasaki Versys 650 по стапките на поголемиот брат подготвен за 2022

Kawasaki Versys 650 по стапките на поголемиот брат подготвен за 2022

По стапките на поголемиот брат и помалиот Versys го менува својот изглед и доби некои нови „гаџети” По стапките на поголемиот брат и помалиот Versys го менува својот изглед и доби некои нови „гаџети” Нема потреба од посебна најава, веднаш, на прв поглед се гледа дека новиот, помал, Versys, добива изглед кој се базира на својот поголем брат Versys 1000

Kawasaki Versys 650 по стапките на поголемиот брат подготвен за 2022

Kawasaki Versys 650 по стапките на поголемиот брат подготвен за 2022

По стапките на поголемиот брат и помалиот Versys го менува својот изглед и доби некои нови „гаџети” По стапките на поголемиот брат и помалиот Versys го менува својот изглед и доби некои нови „гаџети” Нема потреба од посебна најава, веднаш, на прв поглед се гледа дека новиот, помал, Versys, добива изглед кој се базира на својот поголем брат Versys 1000