притисни ентер »

Ако навистина е судено да бидете заедно, љубовта ќе најде начин
Ако навистина е судено да бидете заедно, љубовта ќе најде начин

Ако навистина е судено да бидете заедно, љубовта ќе најде начин

Tешко е да гледаш некој друг човек во очи, а да не се заљубиш во него. Затоа луѓето толку брзо, го тргаат погледот едни од други. Немаат храброст подолго време да се гледаат во очи. Ќе ги преплави Љубов и ќе се запрашаат што ги снашло. Кога се препуштиш на љубовта и дозволиш, да те води таму каде што твојата душа сака да биде, нема да има повеќе никакви