притисни ентер »

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите
Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон

ВИДЕО | Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

ВИДЕО | Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

ВИДЕО | Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите К.С. Пред 1 час Фото: Скриншот, Фејсбук Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата

Спасовски за обвинувањата помеѓу Русковска и Муареми: Не може да се дозволи да се растурат институции од било кого

Спасовски за обвинувањата помеѓу Русковска и Муареми: Не може да се дозволи да се растурат институции од било кого

Фото: МВР Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. – Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон

Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот, преку дебата да ги соочиме ставовите

68 Споделувања Share Tweet „Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите“, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. „Северна Македонија нема

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот

Спасовски: Нема опасност од немири при промена на Уставот

Рано е уште сега да оцениме како би се одвивала политичката ситуација во моментот кога ќе се одвива дебатата за уставните измени, но нема простор за никакви тензии заради тоа што само преку политичката дебата можеме да ги соочиме ставовите, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. – Северна Македонија нема алтернатива освен патот кон